Posni ježići mix

zdrava-tri-jez-mixLan je namirnica koja sadrži omega -3 i omega -6 masne kiseline, a bogata je kalijumom, magnezijumom, kalcijumom, gvožđem, fosforom i vitaminom E. Jača imuni sistem, pomaže u zaštiti od oboljenja srca, blagotvorno deluje na organe za varenje.

Susam sadrži omega – 6 kiseline, bogat je kalcijumom, magnezijumom, cinkom i gvožđem. Susam snižava holesterol u krvi, a od davnina se smatra lekovitom hranom i namirnicom koja usporava starenje.

Suncokret je namirnica bogata esecijalnim aminokiselinama u znatnoj količini, blagotvornim za organizam i to za snižavanje nivoa holesterola u krvi (oleinska kiselina). Suncokretove semenke su bogate vitaminom E i B i dobar izvor raznih minerala (Ca,a P, Mg, Na, K i Fe).

Bez transmasnih kiselina!
SAM_2072SAM_2083

Zdrava hranaČajni kolutićiIntegralni keks sa cimetomSusam posni bart štapićiIntegralni posni bart štapićiRaženi štapići posniPica posni bart štapićiPosni ježići sa suncokretomPosni ježići mixPosni kolutić sa kikirikijemLanene integralne pločiceKreker sa susamom, lanom i suncokretomKreker sa maslinamaGrancleGurabijeKokos kiflice

Comments are closed.

  • Preporučujemo:

    Kreker sa susamom, lanom i suncokretom

    Posni ježići sa suncokretom

    Posni ježići

    Posni ježići mix